Installation, service eller rådgivning? Vi hjälper dig med allt

Sjöstads Elektriska i Vänersborg hjälper dig hela vägen.

Vi hjälper dig från start till mål oavsett om du byter hela ditt kök, drar om all el i ditt hus eller bara behöver hjälp med att installera tvättmaskinen, montera upp en utebelysning, dra datakablar eller har fel på era vitvaror.

L

Installation

Stort som smått. Från nyinstallation av el i nybygge till att bara byta ett vägguttag. När du köper vitvaror av oss så levererar vi, installerar dem och skrotar dina gamla.
L

Service

Vi har erfarna servicetekniker som kan laga dina vitvaror. Ring, maila eller besök oss. Du kan också skicka en förfrågan för service här.
L

Funderar du på att byta kök?

Vi planerar ditt kök i samråd efter dina önskemål sedan kan vi fixa allt från rivning av ditt gamla kök till montering av ditt nya och ser givetvis till att dina vitvaror kommer på plats.

Rutavdrag med 50%

på arbetskostnaden vid reparation av vitvaror i hemmet.

Rutavdrag

Om du behöver hjälp av en av våra servicetekniker för reparation av dina vitvaror som t ex kylskåp, diskmaskin eller tvättmaskin i hemmet kan du använda dig av Rutavdrag som innebär 50% avdrag på arbetskostnaden.

Rotavdrag

Om du behöver hjälp av en av våra elektriker i ditt hem kan du i de flesta fallen använda dig av Rotavdrag som innebär 30% avdrag på arbetskostnaden.

Sjöstads Elektriska i Vänersborg

Sjöstads Elektriska är ett företag med anor sedan början av 1900-talet. Vi har med åren utvecklats från en renodlad elinstallationsfirma till ett företag med de tjänster och produkter man förknippar med en Electrolux Home-butik

Kontakt

Svarvargatan 4, Vänersborg
vanersborg@electroluxhome.com
0521-120 00

Vardagar 9.30-18.00 
Lördagar - Stängt