Välkommen in i vår butik – vi hjälper dig hela vägen

Sjöstads Elektriska i Vänersborg hjälper dig att välja rätt kyl, frys, spis, diskmaskin, och tvättmaskin som passar dina mått, behov och önskemål. Behöver du en ny kaffebryggare, brödrost, assistent, strykjärn eller kanske nya tillbehör till köket så som kastruller, stekpannor eller knivar? Vi har det ni behöver i vårt breda sortiment. Gå in på www.electroluxhome.se.

I vår butik hittar ni även ett stort utbud av glödlampor, lysrör och elmateriel. Vi erbjuder också reservdelar och tillbehör till hushållsmaskiner.

 

Sjöstads Elektriska i Vänersborg vitvarubutik

Vitvaror

Vi har vitvaror från Electrolux, AEG samt Smeg. Besök Electrolux Home för att se hela vårt sortiment.

Köksutställningar

Vi har köksutställningar med kök från JKE Nordic Kitchen Design och Ballingslöv. Inspireras och boka en tid för planering av ditt nya drömkök.

Skjutdörrsgarderober

Vi har också skjutdörrsgarderober från Sentens förvaring som kan måttbeställas. Välkommen in i butiken så berättar vi mer.

Sjöstads Elektriska i Vänersborg

Sjöstads Elektriska är ett företag med anor sedan början av 1900-talet. Vi har med åren utvecklats från en renodlad elinstallationsfirma till ett företag med de tjänster och produkter man förknippar med en Electrolux Home-butik

Kontakt

Svarvargatan 4, Vänersborg
vanersborg@electroluxhome.com
0521-120 00

Vardagar 9.30-13.00 (V.28-32)
Lördagar - Stängt